Ugrás a tartalomra

Kínai Méli szépségmasszázs, cellulit-,narancsbőr elleni masszázs

 
A masszázs a nyirokrendszer működését serkenti, amely a zsírsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat egy komplex lebontási folyamat során, a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a  kiválasztó rendszeren keresztül üríti a szervezetből.
 
 
Rendkívül intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. 
Fizikai megnyilvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a cellulit csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében. 
 
 
Hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését eredményezi.
 
Ezen felül a folyadékfogyasztás növelése elengedhetetlen, mert a nyirokrendszernek nagy szerepe van a nem kívánt anyagok szállításában, és mielőbbi távozásában.
 
 
 
Nagyon fontos a rendszeres mozgás és táplálkozási szokások át reformálása (fehér cukor, fehér liszt elhagyása)
 
 
Kiegészítő terápiák alkalmazásával, melyek még eredményesebbé teszi a kezeléseket:
  • Vákuumos kezelés: köpölyözés
  • Illóolajok használta

 

A masszázs kúraszerűen hat (10-15 alkalom). Legkorábban néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Speciális masszázstechnika segítségével összetörjük a zsírsejteket, fokozzuk a nyirokkeringést és ez által felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, valamint a méreganyag kiválasztás. A bőr simává, rugalmassá válik, a striák (terhességi és hízás által okozott bőrrepedési csíkok) halványulnak

Megosztás