Ugrás a tartalomra

Lávaköves Arc- Nyak és Dekoltázs Masszázs Argánolajjal

 

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza.Az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stressz oldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot, és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.

 

 

Az energiaáramlás a szervezet egészségének a feltétele. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethető vissza. Az energizáló kezelés legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét.

Argánolajjal a ráncok ellen

Az argánolaj a marokkói nők kedvence.
Az argánfa terméséből préselik, sok helyen még mindig kézzel.
Elsősorban a bőr természetes zsírrétegének helyre- és visszaállításához, a bőrpír csökkentéséhez használják, de pozitív hatással van a finom ráncokra és az ekcémára is.
Az argánolajos masszázs puhítja és feltölti a bőrt, valamint segít halványítani a hegeket, sebeket.

Az argánolaj antioxidánsokat is tartalmaz, így nem csak puhítja és táplálja a bőrt, hanem segít az öregedés jeleit mérsékelni is, mivel helyreállítja a bőr szerkezetét, visszaadja annak rugalmasságát és feszességét, és a mélyhidratálásából is kiveszi a részét.

Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

 

Megosztás