Ugrás a tartalomra

Manna masszázs (esőcsepp masszázs)

Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának kombinációin alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák.  Ez kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

A legtöbb ember egyetért azzal, hogy a masszázs enyhítő, relaxáló és kellemes dolog. De az esőcsepp technika kétségtelenül sokkal többet nyújt, hiszen esszenciális olajokat kombinál speciális masszázstechnikákkal. Ez a módszer gyógyászati szempontból is hasznos, kellemes masszázzsal kombinálva.

Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb, non-invaziv eljárás, amely érheti a gerinc egészségét. Ezen kívül felbecsülhetetlen módszer, mely elősegíti a gyógyulást a helyileg alkalmazott esszenciális olajok alkalmazásával.

Bárki, aki már tapasztalta az esőcsepp technikát, sietve feküdne vissza a masszázsasztalra, hogy újra élvezhesse a figyelemreméltó pozitív hatásokat, amelyeket az esszenciális olajak használata során tapasztalt.

 

Megosztás