Ugrás a tartalomra

Su-jok terápia

A su-jok terápia egy új, ismeretlen, ma még az akupunktúra területébe tartózó terápia – egyszerű, hatékony és mindenki által könnyen használható. Teljes mértékben a kézre és a lábra koncentrál. Koreaiul a su kezet, a jok lábat jelent. Innen ered az elnevezés .
A su jok feltalálása előtt is ismertek voltak más, a kézre és a lábra fokuszáló gyógyító és diagnosztikai mikró akupunktúrás rendszerek. Olyanok voltak azonban, mint a mozaikok, nem engedték láttatni az egész rendszert és annak értékét. A su-jok terápia összerendezi ezeket a mozaikokat, hogy egy tiszta, teljes képet mutasson, és ezzel egy nagyon hatékony, emellett egyszerű rendszer váljon elérhetővé minden gyógyulni vágyó ember számára.  Ez az egyszerűség és minőségi összegződés teszi a su-jok terápiát a 20. századi nagy orvosi felfedezésévé.

 

                                                        

A módszert Park Jea Woo, dél-koreai tudós, orvos professzor dolgozta ki. Első tudományos értekezéseit a témában 1987-ben írta. A találmány napjainkban válik egyre népszerűbbé világszerte, de valószínűleg még évtizedeket kell várni arra, hogy a terápia az emberek mindennapjainak részévé váljon.

A su-jok terápia teljesen biztonságos. Mindenféle korlátozás és aggodalom nélkül használható, mert csak egy módon fejti ki hatását, és az a gyógyuláshoz vezet. Ha nem használjuk helyesen a módszert akkor sem okoz semmilyen károsodást. Egyszerűen nem fejt ki semmilyen hatást.

 

 

Kinél alkalmazható a terápia:
A su-jok -ot bármelyik korosztály számára alkalmas. Sikeresen használható 5 éves gyerekek és ugyanúgy 95 éves emberek által is.

Milyen betegségeknél használható a terápia:

A su-jok terápiát bármelyik szerv, ízület és testrész gyógyítására lehet használni. Tulajdonképpen minden betegség gyógyítható vele. Nincsenek korlátozások és ellenjavallatok a használatára.

A su-jok terápia számos olyan krónikus betegség kezelésében is hatékony, amelyeket eddig nagyon nehéz volt kezelni, vagy a mai napig gyógyíthatatlannak bizonyult.

 

                                                        

Megosztás