Ugrás a tartalomra

TANFOLYAMOK

 

Folyamatossan induló képzések:

Indiai Fejmasszázs tanfolyam (1 nap): 20.000 Ft

Bevezetés az ájurvéda gyógyító rendszerébe. Az 5 elem megnyilvánulása a testben. A három dósa megnyilvánulása az anyagcserében és a testalkatban. A masszázs során használandó hajtípusoknak megfelelő olajok. A fejmasszázs előnyei. Alkalmazott masszázsfogások ismertetése. A masszázs előírásai és ellenjavallatok.A masszázs menete, sok gyakorlással.

Következő tanfolyam: 2018.  október 6-án 9-15 óra (szombat)

 

Metamorf masszázs tanfolyam ( 1nap): 18.000 Ft

A metamorf masszázs egy speciális leki blokk oldó technika. Lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a geróberincet és oldja fel a gátakat. Nem hívnám masszázsnak inkább lélek simogatának.

Következő tanfolyam: 2018. szeptember 22-én 9 -15 óra (szombat)

 

Frissítő talp masszázs tanfolyam ( 1 nap): 20.000 Ft

A talpunkon az egész emberi test kivetülése megtalálható. Minden testrésznek, szervnek megtalálható a reflexpontja, reflexzónája. Ezeknek a zónák masszírozásával stimuláljuk az adott szervet, szervrendszert melynek hatására beindul a szervezet öngyógyítő mechanizmusa. A tanfolyam azok számára ajánlott akik úgyan nem reflexológusi szinten, de szeretnék szolgáltatásaikat bővíteni és a családat kényezteni vele.

Következő tanfolyam: 2018. november 10-én 9-16 óra (szombat)

 

Moxa, Köpöly Test-és Fülgyertya tanfolyam (1 nap): 20.000 Ft

A moxa és köpöly alkalmazása egy ősrégi módszer a Hagyományos Kínai Orvoslás része a test méregtenítésére és a fájdalmak csökkentésére. Megtanuljuk a test- és fülgyertya biztonságos használatát is.

Következő tanfolyam: 2018. december 15-én 9-16 óra (szombat)

 

Lávaköves masszázs tanfolyam (1 nap): 20.000 Ft

A lávakőves masszázs segíti az energiaáramlást, javítja a vérkeringést, lazábbá teszi az izmokat, segít az álmatlanság leküzdésében és kiválóan oldja  a stresszt. Alkalmazásával szellemi, lelki és testi kiegyensúlyozottságot érhetünk el.

Követlező tanfolyam: 2018. október 26-án 9-16 óra (péntek)

 

Cellulit masszázs tanfolyam (1 nap): 20.000 Ft

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltünteni a narancsbőrt. Karcsúsít. átformálja a testkontúrját és megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja. 

Következő tanfolyam: 2018. szeptember 8-án  9 -15 óra (szombat) 

 

Nyirokmasszázs tanfolyam ( 2nap): 38.000 Ft

A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi. Nagyon lágy masszázsfogásokkal tudjuk a nyirokkeringést segíteni.

Következő tanfolyam: 2018. október 19-20-án 9- 17 óra  (pénetek- szombat )

 

Meridián masszázs tanfolyam: (4 nap) : 60.000 Ft

Az életenergia a meridiánokban folyamatosan áramlik, ezek az energiapályák behálózzák az egész testünket, ahol a meridián megközelíti a bőrfelszínt azok az akupunktúrás pontok. Megtanuljuk, hogy akupunktúrás pontok segítségével hogyan tudjuk masszázs közben a szervezetet az öngyógyító folyamataiban még jobban segíteni.

(A képzés tematikája: HKO alapjai, 12+2 meridián csatornák, szervóra, meridián pontok masszázsa, energia elakadások oldása )

Követlező tanfolyam: 2018. november 02-03-án 9-17 óra (péntek-szombat)

                                      2018. november 30- december 01. (péntek-szombat)

 

Arcmasszázs kővekkel tanfolyam: (1 nap): 20.000 Ft

Az arc- nyak- és a dekoltázs kényeztető masszázs mellett megtanuljuk az arcon lévő pontok segítségével, hogyan tudjuk fiatalon és egészségesen tartani a bőrünket. Bárkinek ajánlom aki szereten másoknak ezzel örömet okozni. A pontokat önmasszázsra is lehet alkalmazni! 

Következő tanfolyam: 2018. november 16-én 9-15 óra (péntek) 

 

Irodai- szék- masszázstanfolyam (1 nap) : 20.000 Ft

Az iraodai masszázs egy rövid ideig tartó masszázs amit spreciális székben végzünk. Az irodai munka során igénybe vett testrészeket felfrissítjük, hogy a továbbiakban kellemesebb legyen az ülő munka. A masszázs csökkenti a stressz által okozott tünetek!

Következő tanfolyam: 2018. november 17-én 9- 15 óra (szombat)

 

Holisztikus arcdiagnosztika tanfolyam : 20.000 Ft

Megismerkedünk a hagyományos kínai orvoslás (HKO) alapelveivel, az egészség és betegség fogalmával.Az 5 elem elvén alapuló arcelemzés részletes ismertetése: arcterületek, színek, ráncok, elváltozások és a hozzájuk tartozó szervek.Az arcunk egy térkép amiről megtanulunk  úgy olvasni,hogy ezáltal jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkát és  másokat is.

 

A képzések elvégzéséről Tanúsítványt adok! 

A tanfolyamokat ajánlom természetgyógyászoknak,masszőröknek akik bővíteni szeretnék szolgáltatásait, és vendégeinek professzionális szolgáltatást kíván nyújtani.

Azokat is szeretettel várom akiket érdekel valamelyik képzésem és családtagjainak szeretne örömet okozni.

 

Scheck Szilvia Természetgyógyász

Bejeletkezés telefonon: +3620/628-6744 vagy e-mailben:kapcsolat@szilvimassage.hu

 

Megosztás